Circus Ronaldo brengt Fidelis Fortibus (12+)

Schrijf snel in voor deze topper!

Danny Ronaldo brengt een nieuwe voorstelling over eeuwige trouw en oude circustradities. ‘Fidelis Fortibus’ is een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor.
 
Een clown is de enige overlevende van het circus. Alle andere circusartiesten zijn begraven onder het zaagsel. Daar ligt de koorddanseres met haar ballerina’s, die versierd zijn met roosjes. Ginds rust Pierrot met zijn blinkende trompet. En daar is het graf van de circusdirecteur, die zelfs na zijn dood nog angst en respect afdwingt. De clown fantaseert dat de anderen nog leven. De trompet, tuba en bombardon klinken nog steeds even mooi. De clown geeft niet op en blijft altijd doorgaan, wat er ook gebeurt. Want al zakt de tent in en ben je helemaal alleen, the show must go on…
 
Deze voorstellingen worden georganiseerd door Biscuit, een samenwerkingsverband tussen de gemeentes Schoten, Brasschaat, Brecht, Kapellen en Schilde.
 
De circusvoorstellingen vinden plaats in Kapellen. Vervoer van en naar Schilde is in de prijs begrepen. Rijdt u liever zelf, dan vindt u op de locatie voldoende parkeerplaatsen voor auto’s of fietsen.
 
Praktisch
Wanneer: Elke dag van woensdag 23 tot en met zondag 27 mei 2018, telkens om 19 uur
Waar: Zorgboerderij Meander, Holleweg 43, 2950 Kapellen.
Prijs: 16 euro (2 euro korting met vrijetijdspas), inschrijven via www.schilde.be/inschrijven

Vind ik leuk