Speelbabbel voor (groot)ouders en hun kindjes

Speelbabbel? 

Speelbabbel is een ontmoetingsplaats voor (aanstaande) ouders en hun kindjes van 0 tot 3 jaar. Ook grootouders met hun kleinkinderen zijn welkom. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de (groot)ouders gezellig met elkaar babbelen en tips en ervaringen uitwisselen. Dit alles in een aangename omgeving met een kopje koffie of thee. Voor de kleintjes is er wat te drinken, een gezonde snack, speelgoed op maat en verzorgingsmateriaal voorzien. Ook wie binnenkort mama of papa wordt is welkom. Spring gerust een keertje binnen om te kijken hoe het eraan toe gaat. De speelbabbelmedewerkers beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

Praktisch
Elke woensdag van 9 tot 12 uur (niet tijdens schoolvakanties)
't Parkske, Eugeen Dierckxlaan 24, Schilde
 

Nieuw: geefkast

Hebt u kinderkleding, speelgoed, pampertjes of verzorgingsmateriaal dat u niet meer gebruikt? Breng het binnen op de speelbabbel en geef uw spullen een tweede leven via de geefkast. Neem zelf ook eens een kijkje en wie weet kunt u ook iets gebruiken. Goed voor het milieu en de portemonnee!
  • Alle spullen zijn welkom zolang ze in de geefkast passen. Plaats geen artikelen voor, naast of op de kast.
  • Het voorwerp moet in goede staat zijn.
  • Ziet u iets moois, maar hebt u zelf geen voorwerp bij? Alleen iets meenemen mag ook!
  • Voedingsmiddelen zijn niet toegestaan.

Speelbabbels met een extraatje

Twee woensdagen per maand mag het iets meer zijn. U kiest zelf of u wel of niet meedoet. Gewoon gezellig 'speelbabbelen' zoals u op andere woensdagen gewend bent is dus geen enkel probleem.

23 oktober infosessie: zindelijkheid
20 november infosessie: ruzie tussen broer en zus
4 december de Sint is in het land