Gratis infoavond dak- en zolderisolatie

Uw dak ‘energiefit’ isoleren?

Dak- of zolderisolatie is één van de beste investeringen voor uw woning. Want warme lucht stijgt, zodat de woning de meeste warmte verliest via het dak. Uw dak isoleren kan bovendien op veel manieren. En vaak zijn de werken minder ingrijpend dan u denkt. Laat u niet afschrikken, maar informeer u goed.

Advies in mensentaal
Schilde en het EnergieK Huis organiseren een gratis infoavond waarin u alles te weten komt over dak- en zolderisolatie. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen u niet met moeilijke technische termen, maar spreken uw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van materialen en technieken. Zo vermijdt u verrassingen, doorprikt u verkooppraatjes en maakt u de beste keuze. Tegelijk zorgt u voor een lage energiefactuur en meer wooncomfort.

Om u goed op weg te helpen organiseert het EnergieK Huis samen met uw gemeente een groepsaankoop dak- en zolderisolatie. Via een groepsaankoop kunt u zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dak- of zolderisolatie laten plaatsen door een lokale aannemer.

Schrijft u vandaag nog in en wees er op tijd bij. De plaatsen zijn beperkt.

Praktisch
Donderdag 28 november van 19 tot 21 uur
Gemeenschapscentrum ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199, Wijnegem
Inschrijven: www.fluvius.be/energiefit