Vaccinatiecentrum Malle

Je wordt gevaccineerd in het:

 • Provinciaal Vormingscentrum
  Smekenstraat 61
  2390 Malle

Openbaar vervoer
Buslijn 610 brengt je van 's-Gravenwezel naar de Turnhoutsebaan in Schilde. Daar neem je buslijn 410 naar Malle. Er komt een extra tijdelijke bushalte vlak voor het vaccinatiecentrum.

 • Vanaf 1 april zal buslijn 410 (Antwerpen - Wijnegem - Malle - Beerse - Turnhout) van De Lijn) in beide richtingen rondrijden en stoppen aan de tijdelijke bushalte vlak voor het vaccinatiecentrum.
 • Vanaf 18 maart stopt elke tien minuten een pendelbusje aan de bushaltes Steltplaats Oostmalle en Guide Gezellelaan. Het busje rijdt vervolgens richting het vaccinatiecentrum (enkel tijdens de openingsuren van het vaccinatiecentrum). 

Fiets
We zorgen voor veilige en rustige fietsroutes naar het vaccinatiecentrum. Volg de speciale pijlen. Voor de tweewielers is er ook een ruime fietsenstalling.

Auto
Provinciaal Vormingscentrum, Smekenstraat 61, 2390 Malle. Opgelet: houd rekening met de tijdelijke verkeersmaatregelen in de buurt van het vaccinatiecentrum. De verkeersmaatregelen gelden van 15 februari tot 30 november 2021.

Het Provinciaal Vormingscentrum Malle heeft twee ruime parkings waar voldoende auto’s kunnen staan.

 • Parking 1 grenst aan het Provinciaal Vormingscentrum en is bedoeld voor mensen die minder mobiel zijn en voor fietsers.
 • Ben je nog mobiel genoeg, dan kun je je wagen op Parking 2 zetten. Deze parking is ongeveer 300 meter verwijderd van het centrum.

Taxi
Gemeente Schilde heeft een overeenkomst met drie taxibedrijven om tegen een vaste vergoeding van 55 euro inwoners van en naar het vaccinatiecentrum te brengen:

 • ATSAntwerp: 0475 65 00 64
 • Loanco: 0471 43 37 61
 • Taxi Dielman: 0492 08 73 12

Ik heb een mobiliteitsbeperking. Wat nu?

We zorgen ervoor dat het vaccinatiecentrum vlot en veilig toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor rolstoelgebruikers en mensen met een rollator. Mensen met een beperkte mobiliteit mogen zich laten vergezellen door een begeleider als ze zich komen laten vaccineren. Minder mobielen, personen met een beperking, 65-plussers met verplaatsingsproblemen of personen in een zorgsituatie kunnen voor de heen- en terugrit naar het vaccinatiecentrum beroep doen op de Minder Mobielen Centrale van Schilde of Handicar (tegen betaling). Neem hiervoor contact op met het Sociaal Huis (03 383 62 18 of mmc@schilde.be).