My Local Job app

Ben je op zoek naar een nieuwe of extra job of heb je juist extra handen nodig om te komen helpen? Met My Local Job vind je elkaar als werknemer en werkgever maar ook als vrijwilliger en vereniging.

Met My Local Job wil gemeente Schilde lokale ondernemers een oplossing aanbieden om lokaal werk te promoten. Elke job kan: van een paar uurtjes tot een vast contract. Op dit digitale platform kan elke handelszaak, KMO, sportclub, school of vereniging in Schilde twee jaar lang gratis jobs posten en op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Via My Local Job vind je als werkgever of organisatie gratis en snel je ideale match.

My Local Job app

Wat moet je doen als werkgever?
Registreer je op www.mylocaljob.be en download de app om vacatures uit te sturen.

Ben jij op zoek naar een job, stage, bijverdienste, vakantiewerk of vrijwilligerswerk in Schilde?
Download de app en maak je login aan.  Door de filters in te stellen, krijg je een selectie van jobs.  Vind je een leuke job en heb je interesse : swipen maar!  De werkgever ontvangt à la minute een bericht dat er een kandidaat staat te popelen en zal met jou contact opnemen.  Als je niet kan wachten, kan je uiteraard ook zelf bellen. Ben je niet gekozen, dan krijg je bericht dat de job is ingevuld. Download de My Local Job app, registreer je als de bliksem en stel je kandidaat.