Vrijetijdsaanbod najaar 2020

Het maken en promoten van een nieuw vrijetijdsaanbod was nog nooit zo moeilijk als vandaag. Hoe beleven wij cultuur of sport in het coronatijdperk? Deze vraag houdt de hele eventsector al maanden bezig. Zo werd in Schilde, net als in de rest van het land, de volledige zomerprogrammatie geschrapt omwille van het coronavirus.

Ondertussen snakken we ernaar om terug met z’n allen te genieten van gezellige momenten vol dans, zang, theater of comedy. Meer dan ooit beseffen we dat vrijetijdsbeleving in onze drukke levens zorgt voor de slagroom op de taart.
 
Dit nieuwe programma vol fantastische optredens en activiteiten bieden we u met een klein hartje aan, met de hoop dat alles kan doorgaan. Vanzelfsprekend zullen wij alle verplichte maatregelen strikt opvolgen en u daarover tijdig informeren. Check daarom regelmatig onze website, volg ons op sociale media en abonneer u op de tweewekelijkse nieuwsbrief voor alle actuele info.
 
Samen met alle artiesten, lesgevers, medewerkers, helpers, organisatoren leven we op hoop, hoop dat we u weer onvergetelijke momenten kunnen aanbieden.

Vanaf 31 augustus in uw brievenbus of bekijk de digitale brochure.