Donkey Republic Schilde

Snel van A naar B? Of zoek je naar een duurzaam alternatief voor de verplaatsing tijdens je woon-werktraject?  Spring eens op een elektrische fiets! Vanaf november kun je in onze gemeente en in de volledige vervoersregio Antwerpen rondfietsen op de elektrische fietsen van Donkey Republic. Huur een van de oranje deelfietsen voor slechts een paar euro en geniet meteen van de vele voordelen die elektrisch fietsen biedt. 

Een elektrische deelfiets huren

Een Donkey-fiets gebruiken is heel eenvoudig. Je downloadt eerst de applicatie. Dan zoek je een fiets in de app en ga je naar een dropzone bij jou in de buurt. Op ons grondgebied vind je er twee: 

  • aan het Lodewijk De Vochtplein
  • ter hoogte van Turnhoutsebaan 204. 

Aan elke dropzone zullen tien fietsen ter beschikking staan. De fietsen staan in een hub of virtuele fietsenstalling. Via een Bluetooth verbinding ontgrendel je de fiets en kun je je vlot verplaatsen binnen en buiten Schilde, van Malle tot Kontich. 

Maak je een leuke stop onderweg? Dan kun je de fiets via je telefoon sluiten en weer openen. Na je fietstocht breng je de fiets terug naar de locatie van je keuze en beëindig je de huur.