Nomineer een inwoner in de kijker!

Elke twee maanden zetten wij een inwoner in de kijker in 2970 info. Wil jij een inwoner nomineren voor deze rubriek? Iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd? Of Schilde op de kaart gezet heeft buiten de gemeentegrenzen? Een inwoner met een bijzonder talent of iemand die gewoon iedereen kent? Vul dan snel onderstaand formulier in en wie weet prijkt deze inwoner binnenkort wel in ons magazine!

Wedstrijd 'ZOEK & WIN!' 2970 info editie jul/aug

Je kunt de wedstrijdvraag beantwoorden tot en met 14 juli 2024.

cover 2970 info juli-augustus 2024

2970 info

Het tweemaandelijks magazine heeft een oplage van 9.500 exemplaren en wordt bus aan bus bedeeld bij alle inwoners van Schilde en 's-Gravenwezel. 

Ben jij een erkende vereniging en organiseer je een evenement in Schilde? Geef het in op www.uitdatabank.be. Het evenement wordt dan opgenomen in de Uit-kalender van het infomagazine. Houd rekening met de deadlines. 

Open de laatste editie 

2970 info juli - augustus 2024 (pdf)

Doorblader eerdere edities

Cover Vrije Tijd - voorjaar 2024

2970 vrije tijd

2970 vrije tijd is de vrijetijdsbrochure van gemeente Schilde en verschijnt twee keer per jaar. In deze brochure vind je een overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden in Schilde. De brochure heeft een oplage van 9.150 exemplaren. Ieder nummer wordt bus aan bus geleverd bij de inwoners van Schilde. 

Ben je op zoek naar eerdere publicaties in pdf-formaat? 

Vraag het hier aan