tandem

Directeur Wilfried maakt een feestelijke intocht op de tandem.

Op dinsdag 25 juni hebben we feestelijk  afscheid genomen van directeur Wilfried Maes. Na 18 jaar vol toewijding gaat hij met welverdiend pensioen. Leerlingen, collega's en ouders hebben alles uit de kast gehaald om hem te bedanken.

Wilfried werd thuis opgehaald door de leerlingen van het zesde leerjaar. Hijzelf ging op de tandem, begeleid door de leerlingen op versierde fietsen richting school. Bij aankomst werd hij met luid gejuich verwelkomd door een erehaag van enthousiaste leerlingen en leerkrachten.

Wilfried
“"Ik ben ontzettend dankbaar voor alle steun en betrokkenheid die ik de afgelopen 18 jaar heb mogen ervaren. Samen hebben we De Wingerd tot een geweldige school gemaakt!"
Wilfried Maes, directeur Gemeentelijke basisschool De Wingerd
juf Angèle

Ook zorgjuf Tania en voor- en nabewaking juf Angèle werden gevierd!

Ook zorgjuf Tania en voor- en nabewaking juf Angèle nemen na vele jaren afscheid van de school.  Zij werden op een hartverwarmende manier naar school begeleid. Juf Tania werd in stijl opgehaald met een cabrio. Juf Angèle werd door de leerlingen van de hele school getrakteerd op een lange hartjes erehaag van haar woning tot aan de schoolpoort.

juf Tania
optreden

Het feest begon met een heerlijke lunch voor alle collega's en oud-collega's, gevolgd door optredens en een receptie met ouders.

directrice

De fakkel wordt doorgegeven

Op 1 september verwelkomen we Sofie Schramme als nieuwe directrice. Ze zal met haar ervaring en passie De Wingerd verder laten groeien.

Dank aan iedereen die deze dag onvergetelijk heeft gemaakt!