Get Ready!

Muziek, theater, lezingen en films wisselen elkaar af in Werf 44, maar ook op andere locaties in de gemeente. 

Het seizoen opent op vrijdag 30 september met een grote brok pure nostalgie: Get Ready! Na bijna 25 jaar is Vlaanderens grootste boyband terug met alle hits van toen. ‘Diep (zo diep)’, ‘Marjolijn’ en ‘Laat’ zullen de herinneringen aan de jaren 90 bij velen doen terugkeren. Ook voor wie toen nog niet geboren was, is Get Ready! zeker een aanrader. De nineties zijn helemaal terug en dat zal Schilde geweten hebben.

Verder in het najaar is er de theaterklassieker ‘Het Gezin van Paemel’, opgefrist en ten tonele gebracht door Theatercollectief SKaGeN met in alle rollen de voortreffelijke Valentijn Dhaenens. Hoe hij erin slaagt om alle rollen op zich te nemen? Dat kunnen we je niet verklappen.

Andere kleppers zijn het barokensemble Sospiri Ardenti, de voorstelling ‘Mouchette: de remake’ van Arne Sierens, Filip Jordens met zijn verbazingwekkende vertolking van Jacques Brel en Jan Van Looveren met zijn intieme en humoristische soloshow  ‘Loslaten’.

In december komt theatergezelschap De Spiegel met de kleutervoorstelling ‘BOKS’ de allerjongsten fascineren. En natuurlijk volgt er nog veel meer ...

Haast je dus om je voorraad tickets voor het najaar aan te schaffen!

Met een UiTPAS worden vrijetijdsactiviteiten nog leuker

Alle voorstellingen zijn gelinkt aan de UiTPAS, de spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Met een UiTPAS worden vrijetijdsactiviteiten nog leuker, want je spaart punten die je kunt omruilen tegen voordelen. Met de UiTPAS geniet je nog meer van cultuur, sport en vrije tijd.

Nieuw vrijetijdsmagazine najaar 2022

Kun je niet wachten om te ontdekken wat het najaar nog allemaal brengt? Blader dan al eens door ons gloednieuwe vrijetijdsmagazine dat vanaf volgende week bij jou in de bus valt. Maak nu al je verlanglijstje of boek meteen je ticket!