Verschillende mensen houden een lamp vast

Drop jouw idee op Schilde Schittert

Heb je een tof idee voor Schilde? Maar vraag je je af: wat doe ik hiermee? Vanaf nu kun je je idee kwijt op ons participatieplatform Schilde Schittert.
Inwoners, verenigingen, organisaties, bedrijven ... iedereen kan zijn stempel drukken. Dit kan gaan over zaken als milieu, ondernemen, cultuur, sport, verkeersveiligheid ... Op deze manier willen ons beleid beter afstemmen op jouw noden en wensen en willen we jou nog meer betrekken. 

Foto van links naar rechts: Francois Van den Plas,  Raf Van Gils, Eddy De Ridder, Selwyn Devroe. 

Jouw idee, wat doen we ermee?

Alle ideeën krijgen de nodige aandacht. De grote én de kleine. De ideeën voor vandaag én die voor morgen. En daar zorgt onze nieuwe helikopterraad voor. De helikopterraad bestaat uit afgevaardigden van de adviesraden én inwoners. De enthousiaste leden van de helikopterraad zijn Ann Bartholomeeussen, Eddy De Ridder, Selwyn Devroe, Francois Van den Plas, Raf Van Gils en André Vanweddingen. Zij beheren ‘Jouw idee voor Schilde’ op het platform Schilde Schittert. Ze zorgen ervoor dat alle ideeën op de juiste plek binnen ons bestuur terechtkomen en dat jij feedback krijgt over je idee. De helikopterraad vormt een brug tussen jou en het lokaal bestuur.

Hoe staat het ondertussen met het meerjarenplan van het bestuur?

Schilde Schittert
Wist je dat er 45 van de 60 acties perfect op schema zijn? Dat er 12 acties al volledig klaar zijn, 44 acties lopen en 1 actie is stopgezet? Benieuwd welke acties dat zijn?