Wedstrijd opnaaibadge dag van de jeugdbeweging 2022

Op 21 oktober kleuren we heel Schilde opnieuw met onze jeugdbewegingshemden, T-shirts en sjaaltjes, want we vieren de Dag van de jeugdbeweging. De laatste vijf jaar organiseert het lokaal bestuur op deze dag een heus ontbijt voor alle leden van de jeugdbeweging. Om deze jubileumeditie net iets specialer te maken, lanceren we een ontwerpwedstrijd voor de opnaaibadge van deze editie. 

Wil jij jouw ontwerp laten schitteren op de opnaaibadge van Dag van de jeugdbeweging 2022? Aarzel niet en neem deel aan de wedstrijd. Het winnende ontwerp zal niet alleen prijken op de hemden, broeken, rokken ... van alle jeugdbeweging leden, hij/zij krijgt ook 100 euro shoptegoed voor een winkel naar keuze in onze gemeente. 

Hoe neem je deel?

Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak een digitaal ontwerp. Hiervoor kun je gebruik maken van een van de twee sjablonen onderaan deze pagina. Eens je tevreden bent van je ontwerp, upload je je ontwerp via het webformulier. 

Maak je liever een papieren versie? Geef deze dan af aan de dienst vrije tijd en welzijn in 't Parkske (Eugeen Dierckxlaan 24, Schilde). 

Indienen kan tot en met 12 september 2022. 

Enkele spelregels

Hou rekening met volgende spelregels tijdens het maken van jouw ontwerp: 

  • De doorsnede van het ontwerp is zes centimeter. 
  • Voorzie in je ontwerp de tekst 'Dag van de jeugdbeweging' en 'Schilde 2022'. 
  • Om de leesbaarheid te bevorderen, moet de tekst in drukletters staan. 
  • Dikke lijnen zijn duidelijker en dus beter voor het ontwerp. Om deze reden moet ook de dikte van de letters minimaal één millimeter bedragen. 
  • Maak gebruik van contrasterende kleuren. De badge moet van ver duidelijk zijn. 
  • Alle vormen zijn mogelijk. 

Dag van de jeugdbeweging - sjabloon vierkant

Dag van de jeugdbeweging - sjabloon rond