mijnIGEAN

Wat is de stand van jouw diftar-rekening? Heb je nog voldoende voorschot of krediet voor de volgende ophaling? Hoeveel kilogram heb je bij de vorige ophaling aangeboden? En hoe zag jouw laatste betalingsuitnodiging eruit? Dit alles vind je terug op www.mijnIGEAN.be.

De huis-aan-huis inzameling van gft en/of huisvuil in containers gebeurt op basis van het diftar-principe. Dit betekent dat je betaalt per type container, per kilo en per afvalsoort die je aanbiedt. Minder afval in je bak, een lagere rekening! Snel en makkelijk raadplegen hoeveel afval je hebt aangeboden en wat de stand van je diftar-rekening is?

Dat kan vanaf nu! mijnIGEAN is een online platform waar je snel en eenvoudig jouw persoonlijk afvalverbruik kunt opvolgen. Na een éénmalige registratie op aan de hand van jouw klantnummer ben je steeds op de hoogte van je aangeleverde hoeveelheden en het resterende diftar-saldo. Je kunt er ook je meest recente betalingsuitnodiging opvragen.

We begrijpen dat je misschien bijkomende vragen hebt die nu nog geen antwoord krijgen in mijnIGEAN.be. Terwijl er wordt verder gebouwd aan de tool, kun je steeds terecht op het gratis infonummer 0800 1 46 46 of je vraag stellen via het contactformulier!

Hoe mijnIGEAN gebruiken?
Aan de hand van jouw klantnummer registreer je je eerst en koppel je het gekozen e-mailadres aan een zelf gekozen paswoord. Daarna meld je je aan met deze gegevens.

Registreren
Surf naar www.mijnIGEAN.be

  1. klik in het startscherm op 'registreren'
  2. vul alle informatie in en kies jouw aanmeldgegevens
  3. bevestig door op 'registreren' te klikken