Cadeaubon Schilde

Koop lokaal, schenk een cadeaubon!

Op zoek naar een leuk geschenk voor een familielid, vriend, collega of jezelf? Geen tijd om een cadeau te zoeken? Zoek niet verder en koop lokaal!

Het ideale geschenk

De digitale cadeaubon 'Schilde Natuurlijk', is de opvolger van de papieren cadeaucheque. De bonnen hebben (naar keuze) een vaste waarde van 15, 25 of 50 euro of een hoger zelfgekozen bedrag van maximaal 150 euro. Met de digitale cadeaubon kun je terecht bij tal van handelaars in Schilde en ’s-Gravenwezel. 

Bovendien kun je met één bon meerdere aankopen doen. De bonnen zijn één jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Bestellen en betalen doe je volledig online. Je ontvangt de bon in je mailbox. Afdrukken mag, maar is niet nodig. Bewaar je bon gewoon op je smartphone. Doe je de bon cadeau? Geef dan het e-mailadres van de ontvanger in en de gelukkige ontvangt de bon onmiddellijk in zijn of haar mailbox.

  • Wat is de geldigheid of waarde van je cadeaubon? Scan de QR-code op de bon met je smartphone of geef de code hier in
  • Heeft je cadeaubon geen waarde meer? Zet zelf een bedrag op je kaart.
Bestel je cadeaubon online Zet een bedrag op je kaart

Toch liever een fysieke cadeaubon?

Dat kan tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Schilde en het bibliotheekfiliaal in ’s-Gravenwezel. Hier krijg je de kans om de bon in een leuke geschenkverpakking aan te kopen. Op beide locaties kun je enkel betalen met Payconiq.

Waar kun je terecht met je cadeaubon?

Via onderstaande link vind je alle deelnemende handelaars. Supermarkten met een oppervlakte van meer dan 400 m² worden via het reglement uitgesloten van deelname. Zij kunnen geen cadeaucheques ontvangen. 

Raadpleeg het overzicht van de deelnemende handelaars

Ben jij handelaar in Schilde of 's-Gravenwezel en wil jij deelnemen aan de cadeaubon? Registreer je zaak via onderstaande button. De registratie voor deelname aan de cadeaubon is verplicht, anders kun je als handelaar de cadeaubon niet ontwaarden. Je ontvangt na de registratie een e-mail met een persoonlijke login en paswoord. Bezorg het document dat je ontvangt per mail ondertekend terug aan Gift2Give. Van zodra je registratie is afgerond, komt je zaak terecht in de lijst van deelnemende handelaars.  

Registreer hier je zaak Handleiding digitale cadeaubon ontwaarden Herbekijk de webinar

Reglement cadeaubon Schilde

Datum goedkeuring: 17 januari 2022
Datum publicatie: 17 januari 2022
Geldig vanaf: 22 januari 2022