Gezinszorg

Heb je (tijdelijk) behoefte aan extra hulp thuis, dan kun je bij het sociaal huis terecht. De hulp is bedoeld voor iedereen die om lichamelijke of psychische redenen huishoudelijke hulp nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval, zwangerschap, ziekte, dementie, ... .

Poetsdienst

Een poetshulp nodig? Wij helpen je verder. De poetsdienst is er in de eerste plaats voor senioren en zorgbehoevenden. Zij krijgen voorrang op andere inwoners die van deze dienst willen gebruik maken. 

Karweidienst

De karweidienst knapt klusjes op in en rond de woning. Deze dienst is er vooral voor 65-plussers en voor inwoners met een beperking. Heb je kleine klusjes die je zelf niet kunt doen? Contacteer ons.

Warme maaltijden aan huis

Elke weekdag leveren we warme versbereide maaltijden aan huis. Ook aangepaste dieetvoeding is mogelijk. Voor het weekend of op feestdagen kun je gekoelde maaltijden of koude schotels bestellen. 

Bib aan huis

Lees je graag een boek of kijk je graag een film, maar kun je door langdurige ziekte, hoge leeftijd of een handicap niet naar de bibliotheek komen? Dan komt de bib graag aan huis!

Wijk-werken

Wil je klusjes laten uitvoeren, zoals bijvoorbeeld gras maaien, koken en afwassen of meubelpakketten laten monteren? Dan kun je misschien een wijk-werker inschakelen.