Cadeaubon

Samen met onze ondernemers pakken we uit met een gloednieuwe digitale cadeaubon, de opvolger van de papieren cadeaucheque. Met de cadeaubon kun je terecht bij tal van handelaars in Schilde en ’s-Gravenwezel. Bovendien kun je met één bon meerdere aankopen doen. De bonnen zijn één jaar geldig en hebben een vaste waarde van 15, 25 of 50 euro of een hoger zelfgekozen bedrag van maximaal 150 euro. 

Als groene gemeente opteren we voor duurzaam ondernemen. Digitalisering is hier een goed voorbeeld van. Bestellen en betalen doe je volledig online via de webshop. Eenvoudig, snel en veilig! Je ontvangt de bon in je mailbox. Afdrukken mag, maar is niet nodig. Bewaar je bon gewoon op je smartphone. Doe je de bon cadeau? Geef dan het e-mailadres van de ontvanger in en de gelukkige ontvangt de bon onmiddellijk in zijn of haar mailbox.

Toch liever een fysieke aankoop? Dat kan tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Schilde en het bibliotheekfiliaal in ’s-Gravenwezel. Hier krijg je de kans om de bon in een leuke geschenkverpakking aan te kopen.