Aanbod evenementenmateriaal

Materiaal ontlenen

Ontleen tafels, stoelen, podia, verlichting, elektriciteitskasten, herbruikbare bekers, vuilbakken en nog zo veel meer voor je evenement. 

Volgende groepen kunnen materiaal ontlenen voor een periode van maximum twee weken: 

  • Gebruikersgroep A: adviesraden, parochies en scholen uit Schilde
  • Gebruikersgroep B: door de gemeente erkende verenigingen en politieke partijen uit Schilde
  • Gebruikersgroep C: niet-erkende verenigingen uit Schilde 

Ook inwoners van de gemeenten kunnen in functie van de organisatie van een straat- of wijkfeest en speelstraat materiaal huren. Deze aanvraag gebeurt rechtstreeks via de evenementenapplicatie

In het aanvraagformulier staat per product de prijs vermeld. Val je onder gebruikersgroep A dan huur je het materiaal gratis. Val je onder gebruikersgroep B dan krijg je 50% korting. Gebruikersgroep C betaalt  100%. 

Er kan een vergoeding aangerekend worden voor het beschadigen, verliezen of niet tijdig terugbrengen van materiaal. Een overzicht van deze kosten vind je terug in het reglement.  

Je dient je aanvraag in via het online webformulier. De aanvraag wordt minstens drie weken voor de activiteit ingediend. Gebruikersgroep A en B dienen hun aanvraag maximum één jaar voor de activiteit in, gebruikersgroep C maximum twee maanden ervoor. 

Het materiaal wordt geleverd en opgehaald door de gemeentelijke technische diensten op werkdagen tussen 8 en 16 uur. Heb je hierover vragen? Contacteer dienst der werken. 

Dien je aanvraag

Wanneer je het materiaal niet meer wenst te huren, kun je jouw aanvraag annuleren door een mail te sturen naar evenementen@schilde.be. Dit kan kosteloos tot drie weken voor de geplande datum. 

Reglement uitleendienst evenementenmateriaal

Datum goedkeuring: 16 december 2013
Datum publicatie: 26 december 2013
Geldig vanaf: 1 januari 2014