verhuiswagen

Vanaf nu dien je aanvragen in via het digitaal platform EagleBe

Wil je een straat afsluiten voor een buurtfeest? Neemt een verhuiswagen, een container of werkkraan een deel van de rijweg in?  Dan is het nodig om vooraf een aanvraag in te dienen. Je doet dit vanaf nu via het EagleBe Smart City Platform. En dat heeft veel voordelen. Geen gedoe meer met ingewikkelde formulieren invullen of bellen met verschillende diensten. Met een eenvoudige klik kom je bij het juiste formulier op EagleBe. Na goedkeuring komt jouw toelating meteen in je mailbox terecht. Moet je een retributie betalen, dan betaal je die via EagleBe. Je ontvangt je toelating na betaling van de retributie. Snel, efficiënt en vooral gebruiksvriendelijk!

Wil je op de hoogte blijven van werkzaamheden in je buurt, weten waar en wanneer nutsmaatschappijen aan de slag gaan of een evenement plaatsvindt? Dit kan allemaal op de online EagleBe kaart ‘Hinder in kaart’. Je vindt er ook informatie over lopende en geplande omleidingen in Schilde.

Heb je vragen of ondervind je problemen bij het gebruik van EagleBe, aarzel dan niet onze diensten te contacteren. Zij helpen je graag verder.