1. Gemeentelijke premies

Doe je één of meerdere van onderstaande duurzame investeringen aan je woning? Dan kun je rekenen op een gemeentelijke premie. Klik op onderstaande buttons voor alle informatie en het aanvraagformulier. 

Premie voor aanleg van een groendak Premie voor plaatsing van zonnepanelen Premie voor plaatsing van een thuisbatterij Premie voor de opmaak van een EPC-certificaat bij een verbouwing

 

2. Premies van Fluvius én gemeente Schilde

Gemeente Schilde heeft ook een samenwerkingsovereenkomst met Fluvius. Dit betekent dat gemeente Schilde een aanvullende premie geeft bovenop een aantal van de premies van Fluvius. Denk aan een premie voor dakisolatie, buitenmuurisolatie, vloerisolatie of kelderisolatie, beglazing, warmtepomp, ... 

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je vraagt de premie aan bij Fluvius en je krijgt automatisch ook de gemeentelijke premie. Dus met één aanvraag krijg je twee premies.

Aanvullende premies via Fluvius

Gemeente Schilde geeft een premie van 125 euro voor de plaatsing van een condensatieketel. Alle voorwaarden en het aanvraagformulier vind je via onderstaande link. Deze premie verdwijnt op 31 december 2021.

Alle info over gemeentelijke premie condensatieketel

Deze gemeentelijke premie ondersteunt bepaalde eigenaars bij de aankoop van een individuele afvalwaterzuivering (IBA).

Alle info over gemeentelijke premie IBA

Subsidiereglement - klimaatpremies

Datum goedkeuring: 24 augustus 2021
Publicatiedatum: 25 augustus 2021
Geldig vanaf: 1 september 2021